hozza valo :
zold borso,kis paradicsom,pore hagyma,garnela rak farok es teszta.
a pore hagymat meg dinsztelem a zold borsoval,amig dolgozik a serpenyo veluk ossze vagom a kis parit majd bele dobom oket is.ha a pari egy kis levet engedet (meg puhult) bele dobom a garnela rakot is es ossze fozom.egy kis bors so ki hogyan szereti.kozbe persze ki foztuk a tesztat .aki nem az gyorsan fozzze meg.es ossze keverem.en a vegen parmezan sajtot raktam rá.
nagyon fini!!! Jo etvagyat!
zold borso,kis paradicsom,pore hagyma,garnela rak farok es teszta.
a pore hagymat meg dinsztelem a zold borsoval,amig dolgozik a serpenyo veluk ossze vagom a kis parit majd bele dobom oket is.ha a pari egy kis levet engedet (meg puhult) bele dobom a garnela rakot is es ossze fozom.egy kis bors so ki hogyan szereti.kozbe persze ki foztuk a tesztat .aki nem az gyorsan fozzze meg.es ossze keverem.en a vegen parmezan sajtot raktam rá.
nagyon fini!!! Jo etvagyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése