2009. febr. 17.

Finom kagylos teszta



Ha jol emlekszem ezt a fajta kagylot csak uvegeset lehet kapni othon amit persze en nem nagyon szeretek! Nagyon mas izu mint az elozokepen a kicsi kagylo! Finom!!!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

A szemnek nagyon tetszetős. :)
Milyen íze van a kagylónak?

És mivel fűszerezed? (bár ilyet biztosan nem fogok készíteni, még nem is láttam ehető kagylót)

Névtelen írta...

ez már kinzás.......

Margherita írta...

nem kell sok minden egyik kagylohoz seee! csak egy kis olaj alulra es egy gerezd fokhagyma vagy ha szeretitek meg tobbb! es petrezsejem! bele rakod az edenybe mindet a kagyloval egyut es ugy mint a patogatott kukorica ki nyilik! es mar kessz is!!

Névtelen írta...

Na, igen, a rákokat is élve főzik meg... ááááá... szegények.

Azért egyszer megkóstolnám a kagylót, állítólag finom.