2008. nov. 20.

Tagliolini tejszines fustolt lazaccal
















Ma tagliolini lessz tejszines fustolt lazacccal! Probalok olyan etelt csinalni amit othon is lehet kapni!! Az elso friss teszta nem lessssz hajtogatos!Az egyszeru tesztakkal kezdjuk!!A tagliolini a hosszu metelt tesztara hasonlit csak jovalta vekonnnnnyabb es hosszabb, itt sok mindenhez hasznaljak!! De altalaba tejszines tesztakhoz szereteik hasznalni. A kepeket majd dell korul kezdem fell rakni. Ahogy keszul az ebed ugy jonnek a kepek!a teszta el keszitese:100gliszthez egy tojas,ahany toji anyiszor 100g liszt!A tesztat miutan ki fesziteted hagyod egy kicsit szaradni (nem kemenyre)majd ell kezded hajtogatni.En a hajtogatas elott be lisztezem egy kicsit a tesztat a biztonsagg kedveert.Majd ell kezdem hajtogatni a ket oldalat es amint lehet latni hosszu csik lesz belole.majd el kezded vagni!!Amit meg vagtal tesztat azt a kezeddel szet szeded! A ki fozes pedig rokton utana meg is tortenhet sos vizbe.Ahogy fell jott a teszta mar kesz is van.a fustolt lazacot is hamar ell lehet kesziteni! Veszel egy kisebb csomival(boven eleg)azt kicsire vagod (csikra,kockara) bele rakod a serpenyobe egy kis olalyal es fel hevited ,bele rakod a fozo tejszint a kicsit ami nem folyekony hanem kremes,par percig hevited. Kb 2 per a szosz ell keszitese!! nagyon hamar kessz van minden!!

JO ETVAGYAT MINDENKINEK!!

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hm... de kívánatos... hmmm... :) De megkóstolnám... és mennyire sokat készítettél! :)

Receptet is kérek szépen, hogy a tészta miből áll.

És amikor kinyújtottad, akkor rögtön utána összehajtogatod és nem ragad össz a vágásnál?

Utána megszárítod a tésztát és csak azután főzöd ki, vagy a friss, nem száraz tésztát is ki szabad főzni?

Névtelen írta...

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de még valami. :)

Hogy készíted a tejszínes lazacos szószt a tésztára?

Névtelen írta...

Ez az igazi tészta,nem a bolti szar!!finom lehetett!:)

Névtelen írta...

Petya voltam...:)nekem csak igy névtelenül megy!

Margherita írta...

gondoltam!! a jovoheten toltott teszta lessz|!! grazie per ill consiglio!! AVG

Névtelen írta...

Légyszi, légyszi válaszolj! :)

Annyira szeretném tudni!
:))))

Margherita írta...

a tesztat nem kell teljesen szarazra szaritani szerintem kb fel orat.a receptet meg bele irtam a blogba! ki egeszitettem egy kicsit!!!

Névtelen írta...

De jó! Köszönöm! :)))))))))))))

Most már csak ki kellene próbálnom.

Margherita írta...

egyszeru!!
ma kukorica kasa lessz!! jo a hidegbe es szeretem nagyon!!

Nia írta...

Kukorica kása????

Az meg micsoda?