2009. jan. 1.

Crostata

zselatinnal be kente a tetejet hogy a gyumi ne oxidalodjon!
a sutes utan fris gyumivel diszitette majd,

itt azert racsozta elobb mert ket kulombozo lekvart rakot bele,de ha csak egy fajta eleg csak utana racsozni!amikor igy meg csinaltad be rakod a sutobe!


miutan igy meg racsoztad bele rakod a lekvart!



itt meg szerintem nem kell irnom semmit










A netrol szedtem le a kepet de ezt en is meg csinalnam! azert hogy lasd kb a menetet a diszitesnek ha gyumivel szeretned!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bassz Maca igy képen keresztöl megenném most:D annyira inycsiklandoa meg gusztusosak hoyg ha itt lenne élöben elöttem tuti felfalnám az egészet :D

Margherita írta...

hamar megg lehet csinalni! en van amikor a tesztat elobb meg csinalom es amikor van kedvem akkor ki veszem a hutobol es meg csinalom!

Margherita írta...

jaaaa1 es nem kell sokk minden a tesztahoz! liszt,tojas,vaj es cukor es egy csepnyi so!!egyszeru neeeem?

Névtelen írta...

csak ennyi a tészta?:o basszus ezt még a lányom is össze tudja dobni :D